Info om bananer

27. februar 2018

Vi har i øjeblikket store udfordringer med bananer, der flækker eller hurtigt bliver overmodne.

Årsagen til dette er, at der er kommet ekstrem meget regn i nogle af de mellemamerikanske lande, hvorved jordforholdene ikke er optimale for bananer. Det betyder, at bananerne er blevet meget mere sarte i forbindelse med modningen og ikke kan tåle ret meget varme, i forhold til normalt.

For at afhjælpe problemerne, kan der i den nærmeste fremtid, være leveringer som ikke har helt den ønskede farve, da bananerne har brug for lidt længere tid til modningen.

Vi vil selvfølgelig gøre vores yderste for at levere i den ønskede farve, hvis det kan nås.

 

Vi beklager og håber på jeres forståelse.

En del af FoodService Danmark

Prima frugt

FAGFOLK TIL FINGERSPIDSERNE

Der skal stor passion til at opfylde kundernes høje krav til frugt og grønt. Hos Prima frugt lever og ånder vi for frugt og grønt af høj kvalitet. Personalet hos Prima frugt har været i frugt- og grøntbranchen i 15 år eller mere og de har et ekstremt nørdet vidensniveau.

 

Læs mere om vores historie

ØKOLOGI

BREDT ØKOLOGISK SORTIMENT

Hos Prima Frugt har vi et bredt økologisk sortiment. Vi har både danske og udenlandske økologiske produkter alt afhængig af sæsonen.

Hovedparten af de danske økologiske produkter hentes naturligvis direkte hos avlerne. Prima frugt har et af markedets bredeste økologiske sortimenter inden for frugt og grønt.

Se vores økologiske sortiment i shoppen

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Vi ønsker at forstærke kundernes lyst til at bruge frugt og grønt, fordi de føler sig inspireret. I Prima frugt skal kunderne føle at de kan lugte og smage produkterne, før de køber dem. Vi får håndteringen af kategorien til at virke let og problemfri.

Læs mere om Prima frugt

EJERFORHOLD

EN DEL AF FOODSERVICE DANMARK

Prima frugt er et 100% ejet datterselskab af Catering Engros og dermed en del af FoodService Danmark, som også tæller Dagrofa S-Engros, HKI Ost, KødGrossisten, Grambogård, Grøn Fokus og Strandby Fisk.