Bliv kunde

Prima Frugt er landets største frugt- og grøntleverandør med fokus på foodservice-markedet. Hos Prima Frugt er vi ekstremt fokuserede på at levere en høj kvalitet og at opfylde selv de allermest specielle ønsker til dit professionelle køkken.

Det er vores store passion for varerne og højeste prioritet at opfylde kundernes høje krav til frugt og grønt. Hos Prima Frugt lever og ånder vi for frugt og grønt. Personalet hos Prima Frugt har alle været mange år i frugt- og grøntbranchen – flere med mere end 25 års erfaring og har dermed et højt vidensniveau. Det, at vi primært køber frugt og grønt direkte hos producenterne, sikrer billigere, bedre og friskere varer.

 

Kunden er altid i fokus

Prima Frugts salgsteam er stærkt fokuserede på at give kunderne den bedste service – altid. Sælgerne har stor erfaring med direkte kundekontakt, key account management og alle har bred faglig viden om frugt- og grøntbranchen. En stærk kunde- og sælgerrelation bygger på samarbejde og tillid – et partnerskab, og sammen udvikler de nye spændende varer, in-put til menukortet, mulighederne i sæsonens udvalg. Dette er naturligt for Prima Frugts sælgere. Sælgeren er kundens garant for, at deres ønsker, krav og forventninger realiseres og sælgeren er samtidig den, som præsenterer de nye innovationer og produktmuligheder fra indkøbsafdelingen.

 

Sortiment i verdensklasse

Hos Prima Frugt har vi et stærkt fokus på innovation og udvikling af nye spændende varer – fx ”gamle” sorter, der genopdages og dyrkes specielt for Prima Frugt af udvalgte avlere, med henblik på at tilbyde kunderne unikke produkter med særlige smagsnuancer. Prima Frugt har i det daglige sortiment ca. 1000 varenumre, som dækker ethvert behov for de professionelle køkkener. Blandt andet har vi 200 varenumre inden for økologi og 100 varenumre i friske krydderurter (heraf ca. 40 varenumre i vilde urter i den danske sæson). Varerne i Prima Frugt er ikke tilfældige. Vi får varer hver dag og hver enkelt vare er nøje udvalgt.

Bliv kontaktet