Leverandør til den professionelle fødevarebranche

I Prima Frugt forstår vi vigtigheden af at arbejde tæt sammen med avlere og producenter i et partnerskab. Varens rejse fra jord til bord starter hos den producent, der netop har ekspertisen, jordbunden, og de klimatiske forhold til at dyrke netop den vare i den allerbedste kvalitet.
Med afsæt i kundernes ønsker og forventning til udvalget, stræber Prima Frugts indkøbere derfor efter at arbejde tæt sammen med udvalgte avlere, både i Danmark og udlandet – alt ud fra partnerskabstanken.

Det handler ikke blot om at blive vores leverandør, men også vores samarbejdspartner. Hos Prima Frugt har vi et stærkt fokus på innovation og udvikling af nye spændende varer. Derfor har vi brug for samarbejdsvillige og innovative leverandører, som vi kan udvikle os sammen med.

Et samarbejde med os vil betyde, at dine varer kommer så vidt ud som muligt til vores kunder i de professionelle køkkener. Vi vil lære dine varer godt at kende og kende jeres historie, dermed kan vi markedsføre historien og produktet på rette vis.

 

Levering til Prima Frugt?

Har du som leverandør lyst til at indgå i et partnerskab med os? Har du innovative tanker, produkter i den rigtige kvalitet til vores målgrupper, er du velkommen til at kontakte vores indkøbsafdeling på tlf. 43 41 43 41 eller på mail indkob@primafrugt.dk

Se vores logistik guide her

 

Become a supplier to Prima Frugt

If you have innovative ideas, great quality products for our target groups and a stable supply chain, you are more than welcome to contact our supply team: +45 43 41 43 41 / indkob@primafrugt.dk

Read our logistics guide here