Salat fra AP. Grønt

24. april 2018

AP. Grønt er vores mangeårige samarbejdspartner på baby og hovedsalater.

AP Grønt er vores mangeårig samarbejdspartner på baby og hovedsalater. Firmaet blev grundlagt i 1978 af Per Hardenberg og er den dag i dag, en af Danmarks største gartnerier.

I den danske sæson dyrker de også andre afgrøder såsom hvidkål, bladselleri og spidskål men det er salaterne der er den absolut største kultur.

I vinterhalvåret importerer de salater fra Sydeuropa som de vasker og pakker således at de er leveringsdygtige året rundt.

AP Grønt søger hele tiden nye produktområder og seneste skud på stammen er vaskede salater og nu også vasket og snittet grønkål og palmekål. Derudover arbejder de også med at udvikle maskiner til branchen. Om det er høste, vaske eller pakkelinie man søger, kan de hjælpe med en løsning.

Til daglig er de omkring 70 ansatte og i højsæsonen beskæftiger de over 100 mennesker.

 

 

 

En del af FoodService Danmark

Prima frugt

FAGFOLK TIL FINGERSPIDSERNE

Der skal stor passion til at opfylde kundernes høje krav til frugt og grønt. Hos Prima frugt lever og ånder vi for frugt og grønt af høj kvalitet. Personalet hos Prima frugt har været i frugt- og grøntbranchen i 15 år eller mere og de har et ekstremt nørdet vidensniveau.

 

Læs mere om vores historie

ØKOLOGI

BREDT ØKOLOGISK SORTIMENT

Hos Prima Frugt har vi et bredt økologisk sortiment. Vi har både danske og udenlandske økologiske produkter alt afhængig af sæsonen.

Hovedparten af de danske økologiske produkter hentes naturligvis direkte hos avlerne. Prima frugt har et af markedets bredeste økologiske sortimenter inden for frugt og grønt.

Se vores økologiske sortiment i shoppen

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Vi ønsker at forstærke kundernes lyst til at bruge frugt og grønt, fordi de føler sig inspireret. I Prima frugt skal kunderne føle at de kan lugte og smage produkterne, før de køber dem. Vi får håndteringen af kategorien til at virke let og problemfri.

Læs mere om Prima frugt

EJERFORHOLD

EN DEL AF FOODSERVICE DANMARK

Prima frugt er et 100% ejet datterselskab af Catering Engros og dermed en del af FoodService Danmark, som også tæller Dagrofa S-Engros, HKI Ost, KødGrossisten, Grambogård, Grøn Fokus og Strandby Fisk.