Profil

Prima frugt blev stiftet i 2009. Ideen bag opstarten, var at forkorte forsyningskæden ved at købe varerne ind direkte fra producenterne. Den korte forsyningskæde skal sikre en stabil forsyning, mere intensiv dialog med avlerne, friskere varer - og naturligvis mere konkurrencedygtige priser.

Allerede få måneder efter opstarten, viste konstruktionen sin berettigelse. Siden 2009 er sortimentet næsten fordoblet, ikke mindst med Danmarks bredeste økologiske sortiment og varer købt direkte fra producenten, udgør fortsat langt hovedparten.

I 2013 blev Prima frugt købt af Cateringengros, som havde set mulighederne for at styrke salget af frugt og grønt, ved at benytte den korte forsyningskæde. Det strategiske tiltag, var fra starten en stor succes og et voksende antal kunder benytter sig af Prima frugts forretnings ide – og store kompetencer.

Netop kompetencerne, med højt specialiseret fagfolk og en uforlignelig faglig viden – har mange kunder nydt godt af, når der skulle laves menu planer eller genreres spændende ideer. 

En del af FoodService Danmark

Prima frugt

FAGFOLK TIL FINGERSPIDSERNE

Der skal stor passion til at opfylde kundernes høje krav til frugt og grønt. Hos Prima frugt lever og ånder vi for frugt og grønt af høj kvalitet. Personalet hos Prima frugt har været i frugt- og grøntbranchen i 15 år eller mere og de har et ekstremt nørdet vidensniveau.

 

Læs mere om vores historie

ØKOLOGI

BREDT ØKOLOGISK SORTIMENT

Hos Prima Frugt har vi et bredt økologisk sortiment. Vi har både danske og udenlandske økologiske produkter alt afhængig af sæsonen.

Hovedparten af de danske økologiske produkter hentes naturligvis direkte hos avlerne. Prima frugt har et af markedets bredeste økologiske sortimenter inden for frugt og grønt.

Se vores økologiske sortiment i shoppen

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Vi ønsker at forstærke kundernes lyst til at bruge frugt og grønt, fordi de føler sig inspireret. I Prima frugt skal kunderne føle at de kan lugte og smage produkterne, før de køber dem. Vi får håndteringen af kategorien til at virke let og problemfri.

Læs mere om Prima frugt

EJERFORHOLD

EN DEL AF FOODSERVICE DANMARK

Prima frugt er et 100% ejet datterselskab af Catering Engros og dermed en del af FoodService Danmark, som også tæller Dagrofa S-Engros, HKI Ost, KødGrossisten, Grambogård, Grøn Fokus og Strandby Fisk.