Vores kvalitetspolitik

Kvalitetspolitikken i Catering Engros

I Catering Engros er sikring og løbende forbedring af service, image og produkter en vigtig del af vores dagligdag. Vi søger gennem målrettet uddannelse af medarbejderne, at øge deres bevidsthed omkring kvalitet i alle dele af værdikæden.

For os betyder kvalitet i værdikæden, at vi indfrier vores kunders krav og forventninger. Vores kunder skal opleve tryghed og kvalitet for pengene.

Vi arbejder med kvalitet ved at:

  • Tilbyde CE–xtra til vores kunder, som et aktiv til deres hverdag i forhold til egenkontrol, økonomistyring, indkøbs aftaler og forretnings udvikling, sådan at de i hverdagen kan fokusere på kerne forretningen
  • Uddanne vores medarbejdere i LEAN, og herved skabe en stærk fælles vinder kultur, som sikrer en høj
  • Lægge mest mulig kompetence og ansvar ud i linje funktionerne
  • Have sporbarhed på råvarer, ingredienser og færdigvarer. Arbejde hen imod fuld sporbarhed fra jord til bord
  • Overholdelse af den til enhver tid, gældende lovgivning
  • Opnå økonomisk resultat, der på kort sigt og navnlig lang sigt, sikrer virksomhedens udvikling og eksistens, samt tilfredsstiller ejerkredsen
  • Vores ledelsessystem lever op til kravene i ISO 9001:2008 og efterlever de mål og retningslinjer, der er fastlagt af ledelsen
  • Alle procedurer og instruktioner er beskrevet i så enkelt og klart sprog, at alle brugere umiddelbart kan forstå dem
  • Løbende evaluere og forbedre vores ledelsessystemEn del af FoodService Danmark

Prima frugt

FAGFOLK TIL FINGERSPIDSERNE

Der skal stor passion til at opfylde kundernes høje krav til frugt og grønt. Hos Prima frugt lever og ånder vi for frugt og grønt af høj kvalitet. Personalet hos Prima frugt har været i frugt- og grøntbranchen i 15 år eller mere og de har et ekstremt nørdet vidensniveau.

 

Læs mere om vores historie

ØKOLOGI

BREDT ØKOLOGISK SORTIMENT

Hos Prima Frugt har vi et bredt økologisk sortiment. Vi har både danske og udenlandske økologiske produkter alt afhængig af sæsonen.

Hovedparten af de danske økologiske produkter hentes naturligvis direkte hos avlerne. Prima frugt har et af markedets bredeste økologiske sortimenter inden for frugt og grønt.

Se vores økologiske sortiment i shoppen

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Vi ønsker at forstærke kundernes lyst til at bruge frugt og grønt, fordi de føler sig inspireret. I Prima frugt skal kunderne føle at de kan lugte og smage produkterne, før de køber dem. Vi får håndteringen af kategorien til at virke let og problemfri.

Læs mere om Prima frugt

EJERFORHOLD

EN DEL AF FOODSERVICE DANMARK

Prima frugt er et 100% ejet datterselskab af Catering Engros og dermed en del af FoodService Danmark, som også tæller Dagrofa S-Engros, HKI Ost, KødGrossisten, Grambogård, Grøn Fokus og Strandby Fisk.