Log på webshoppen

Gulerodsmadder med karrymayo og porretop

Tilberedning


Rør en mayonnaise og smag til med skyr og karry. Dressingen skal være krydret og give kontrast til de søde gulerødder.
Skær daggammelt rugbrød på pålægsmaskinen og bag det til sprøde chips i ovnen ved 180 grader ca. 10 minutter. Chipsene kan gerne laves flere dage i forvejen.
Smør de friske rugbrødsskiver med lidt smør.
Skær gulerødderne i stænger eller skiver og anret i rigelige mængder på brødet.
Top op med en god klat karry mayo, rugchips og porretop.
Server sammen med andre grønne madder som kartoffelmadder, tomatmadder, knoldselleri med kapers mayo eller andre smagfulde rugbrødsmadder.

Ingredienser


10 stk sprøde rugbrødschips
50 g fintsnittet porretop
10 skiver hjemmebagt rugbrød
25 g smør
1 kg kogte, kolde gulerødder
Mayonnaise
0,8 dl neutral olie
10 g æggeblomme
6 g æbleeddike
2 g salt
1 g friskkværnet peber
20 g skyr
2 g karry (afhænger af karry type)

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk