Hjemmelavet rødkål

Tilberedning


Skær din rødkål i tynde strimler. Smelt smørret i en gryde, og lad kålen stege over middel varme. Rør rundt i kålen hele tiden, indtil kålen er blevet blød og fin. Tilsæt din eddike, ribssaft og de øvrige krydderier. Læg låget på gryden, og lad din kål simre i to timer eller mere. Rør i din rødkål med jævne mellemrum. Smag din rødkål til med ribsgelen og fedtet.

Så har du en lækker rødkål, du kan bruge som tilbehør til årstidens retter.

Velbekomme!

Ingredienser


  • 1 kg rødkål
  • 100 g smør
  • 1 dl lagereddike
  • 1-2 tsk. salt
  • 3 spsk. sukker
  • 1-2 spsk. fedt 
  • 1 spsk. ribsgele
  • 4-5 stk. kryddernelliker
  • 2-3 dl konc. ribssaft

Køb din rødkål her

Køb din rødkål på vores webshop eller på Catering Engros webshoppen.

Køb hos Prima Frugt    Køb hos Catering Engros

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk