Brogaard

Brogaard ligger på den inderste del af Lammefjorden i Fårevejle. Her er jorden fra naturens side beriget med masser af mineraler, som giver fantastiske grøntsager med masser af god smag.

Boje Skytte købte tilbage i 1983 Brogaard og har i 35 år dyrket grøntsager på gården. Det betyder, at han i dag har en stor viden om produktion, forarbejdning og distribution af grøntsager.

Landbruget ved Brogaard har et areal på ca. 450 ha, hvor der årligt produceres omkring 3.500 tons varer, som bliver distribueret til hele Danmark. Kerneproduktionen på Brogaard er rodfrugter, og du kan få stort set alle typer rodfrugter i et varierende størrelsessortiment. Du kan bl.a. få alt fra traditionelle rodfrugter som gulerødder, pastinakker, persillerødder og rødbeder til nye, spændende grøntsager som stribede og gule beder, runde rødbeder samt lilla, sorte, hvide og gule gulerødder.

I foråret 2017 startede et glidende generationsskifte på Brogaard, da Kristoffer Linderoth, som selv er opvokset på Lammefjorden, blev ansat som direktør. Kristoffer Linderoth bor i dag på gården med sin familie, så han kan komme endnu mere ind i den daglige drift, inden han skal drive bedriften videre efter Boje Skytte.