Fejø Frugt - frugt af høj kvalitet

Fejø Frugt

– Frugt af høj kvalitet

Det omkringliggende hav ved Fejø giver øen et mildt klima med ca. 200 solskinstimer mere end landsgennemsnittet. Fejø er derfor et optimalt sted for frugtdyrkning – og øen er også kendt for sine stolte traditioner og sit gode håndværk. Thorvald Jensen etablerede derfor tilbage i 1968 Fejø Frugt på Fejø, som hans søn Laust Spandet Jensen overtog efter ham i 1998.

Det omkringliggende hav ved Fejø giver øen et mildt klima med ca. 200 solskinstimer mere end landsgennemsnittet. Fejø er derfor et optimalt sted for frugtdyrkning – og øen er også kendt for sine stolte traditioner og sit gode håndværk. Thorvald Jensen etablerede derfor tilbage i 1968 Fejø Frugt på Fejø, som hans søn Laust Spandet Jensen overtog efter ham i 1998.

Hos Fejø Frugt er der fokus på at dyrke de nyeste sorter, fx Rubens og Junami, men der er også plads til at ære de ”gamle” kendinge som Cox Orange, Pigeon og Elstar. Som noget helt nyt har Fejø Frugt udviklet deres egen pære, der er opkaldt efter Laust Spandet Jensens datter Katrine
– en rigtig Fejøpige. På den måde sikrer Fejø Frugt, at de kan tilbyde et spændende og varieret sortiment.

Hos Fejø Frugt går man op i kvalitet – derfor arbejder de hele tiden på at dyrke frugt af den allerbedste kvalitet, så du kan få lov til at opleve, hvordan dansk kvalitetsfrugt smager.

 

Køb varer fra Fejø Frugt

Køb fra Dagrofa Foodservice