Log på webshoppen

Knardrup Frilandsgartneri - danske radiser i nationalfarver

Prima frugts radiser bliver dyrket af Knardrup Frilandsgrønt ved Skævinge i Nordsjælland, som lige siden 1997 har dyrket radiser.

Danske radiser af høj kvalitet

De danske radiser er aflange og med hvid spids. De er dermed anderledes end de udenlandske, der er runde og helt røde. De aflange radiser har en skarpere smag og er mere sprøde.  Traditionen for aflange radiser er gammel. Hvem husker ikke denne type radise fra forældres og bedsteforældres urtehaver?

Radiser har mange anvendelsesmuligheder. De anvendes fx ofte hele som tilbehør til et frokost- eller ostebord og som skiver i salatskålen. Radiser er også rigtig lækre i en kartoffelsalat eller sommersalat med rygeost.

For at opnå en god kvalitet er det vigtig, at radiserne bliver passet godt. Det allervigtigste er, at radiserne hverken mangler vand eller får for meget. På samme måde er det vigtigt, at der er den rette mængde næringsstoffer i jorden – hverken for lidt eller for meget. På Knardrup Frilandsgrønt går de ekstra meget op i den rette mængde af vand og næringstoffer – både af hensyn til kvaliteten af radiserne og miljøet.

Hos Knardrup Frilnadsgrønt går 3-5 uger fra radiserne sås til de høstes. For hele tiden at kunne høste radiser i den rette størrelse, sås der nye radiser 3-4 gange om ugen. Der bliver typisk høstet radiser 3 gange om året på den samme jord.

De danske radiser kan købes fra maj til november.

Køb varer fra Knardrup Frilandsgrønt

Køb fra Prima frugt   Køb fra Catering Engros

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk