Østerkrog - et frilandsgartneri i naturskønne omgivelser

Østerkrog Gartneri

– et frilandsgartneri i naturskønne omgivelser

I det naturskønne område ved Nørreå og Gudenåen finder du Østerkrog – et frilandsgartneri, hvor du kan få friske porrer, broccoli, blomkål og ærter. På Østerkrog frilandsgartneri har de stor fokus på miljøet, og derfor har de omlagt 60 % af deres produktion til økologi. Gartneriet vil gerne følge kundernes ønsker, og derfor udvikler det sig hele tiden. Det var også på grund af den stigende efterspørgsel på økologi, at Østerkrog valgte også at producere økologisk.

Når du står og skuer udover landskabet på Østerkrog Frilandsgartneri, så ser du marker, der er fyldt til randen med flotte og sunde grøntsager. De danske grøntsager dyrkes af brødrene David og Caleb Falk.

Vejen til frilandsgartneri
I 1999 startede det, der en dag skulle blive til det Østerkrog Frilandsgartneri, som vi kender i dag. Det har krævet blod, sved og ikke mindst en ægte passion for håndværket. I dag leverer brødrene friske, lokale grøntsager til danskerne, og drøm- men er at gøre grøntsager til en fast del af danskernes aftensmad, madpakker og morgenmad. Den mission gøres nemmere at opnå, idet Østerkrog leverer sunde kvalitetsgrøntsager.

Køb varer fra Østerkrog

Køb fra Dagrofa Foodservice