Søris - værdibaseret landbrug og fællesskab af naturforvaltere

Sørisgaard er et værdibaseret landbrug og et fællesskab af naturforvaltere. Igennem 30 år har familiegården dannet grundlag for 3 generationers drøm om at dyrke grøntsager til danskerne. Gården i Nordsjælland ligger smukt i en tunneldal, der efter istiden har en jord med et meget højt næringsindhold. Det gør grøntsagerne fra Sørisgaard særligt velsmagende.

Historien om Sørisgaard
Sørisgaard er placeret i idylliske omgivelser imellem Ølstykke og Slangerup i Nordsjælland. Det smukke landskab er en tunneldal fra istiden, og derfor er det en del af den store naturfedning, Farum naturpark. Gården blev overtaget af Skytte Algreen-Petersen i 1930’erne. Senere blev den overtaget af Hans Algreen-Petersen, og i 1987 begyndte omlægningen til økologi. I dag er familien meget passioneret omkring miljøet, den økologiske produktion og ikke mindst de friske grøntsager, de dyrker. Der er fx et stort fokus på at værne om grundvandet og sikre en stor mangfoldighed af fugle, insekter og planter på Sørisgaards marker. Drivkraften bag det store fokus på miljøet er at opnå velsmagende og sunde råvarer.

Inden for de sidste fem år har Søris intensiveret fokuset på foodservicemarkedet, som har betydet nogle helt specielle krav til produkter samt udviklingen heraf.

Køb varer fra Søris

Køb fra Dagrofa Foodservice