St. Vildmosegård - kartofler i generationer

I det smukke Vendsyssel i Nordjylland ligger Centralgården, som Hans Thomsen købte tilbage i 1982. Her lagde han grundstenen til den virksomhed, der i dag beskæftiger tre generationer af familien. På St. Vildmosegård bliver der nemlig arbejdet tæt sammen blandt de tre generationer. På den måde sikres det, at kvalitet, erfaring og videreudvikling altid går hånd i hånd på gården.

En populær kartoffel
Hos St. Vildmosegård er en kartoffel ikke bare en kartoffel. St. Vildmosegård dyrker kartofler af kvalitet, hvor smagen er helt i top. De største sorter af vildmosekartofler på gården er Folva, Agata og Asparges. Fælles for alle sorterne er den ekstra gode smag.

De smagfulde vildmosekartofler fra St. Vildmosegård er populære som aldrig før. Efterspørgslen er steget markant, og familien har derfor tilkøbt flere gårde og dele af den gamle højmose, så produktionen kan følge med efterspørgslen. Det betyder, at familien i dag driver et landbrug på hele 258 ha.

På det store areal producerer St. Vildmosegård årligt omkring 60.000 tønder kartofler!

Køb varer fra St. Vildmosegård

Køb fra Dagrofa Foodservice