Thorsbjerggaard

Grøntsager til den kvalitetsbevidste forbruger
På Thorsbjerggaard ved Skælskør har Peter Brødsgaard arbejdet med special-produkter i mere end 30 år. Han gør en dyd ud af at implementere nye sorter, som er med til at forlænge den danske sæson. Det sker altid med vigtig hensyntagen til miljøet, og Thorsbjerggaard er således Global G.A.P. certificeret, som er det internationale kvalitetsstempel inden for god landbrugspraksis.

Gourmetmajs som kan nydes rå
Den største kultur på Thorsbjerggaard er forskellige sorter af de meget sprøde og søde gourmetmajs, som Peter Brødsgaard var med til at introducere på det danske marked. Majs er fulde af proteiner og kostfibre, og de er sundere end de fleste går og tror. Sødmen og sprødheden i gourmetmajs gør, at de sagtens kan spises rå, og de er derfor velegnede i madpakken, i salater, som tilbehør eller som en sund snack.

Specialist i nichekulturer
Peter Brødsgaard har desuden specialiseret sig i en række nichekulturer, som ellers sjældent ses dyrket i Danmark. Det gælder fx et stort udvalg af både pynte- og spisegræskar, flower sprout, squash og vandmelon.

 

 

Køb varer fra Thorsbjerggaard

Køb fra Dagrofa Foodservice