Tvedemose Champignon

Tvedemose Champignon

Den danske, familiedrevne virksomhed Tvedemose Champignon arbejder hver dag med hænderne dybt begravet i den danske muld for at skabe unikke smagsoplevelser, og de har i mere end 50 år haft fokus på at videreføre stolte familietraditioner og dyrkningsteknikker.

Tvedemose Champignon er specialister inden for produktion af svampe, og der bliver både produceret økologiske og konventionelle champignon og portobello samt økologiske kejserhatte, enoki, shii-take og bøgehatte på gården. Alle svampe fra Tvedemose Champignon bliver produceret året rundt og helt uden brug af sprøjtemidler. Champignon og portobello bliver fx dyrket i store dyrkningsrum, hvor temperaturen og luftfugtigheden er altafgørende for produktionen. Under produktionen tilsættes svampenæringssubstrat, som er specialfremstillet gødning. De første champignoner kan plukkes efter 14 dage i dyrkningsrummet.

Svampene fra Tvedemose Champignon gror langsomt. Det betyder, at de bliver mere faste og hårde, hvilket giver en kraftfuld smag. Den høje kvalitet af champignoner fra Tvedemose Champignon betyder, at de kan spises rå.

Hele produktionen hos Tvedemose Champignon foregår med et stort fokus på at skåne miljøet, og de ønsker at gå forrest, når det handler om innovation og bæredygtig produktion. Tvedemose Champignon har derfor fokus på den videreforarbejdning af svampene og på produktion af økologiske vegetarprodukter.

Køb varer fra Tvedemose Champignon

Køb fra Dagrofa Foodservice