FIND MIG

Leverandører i Prima Frugt

Hos Prima Frugt er vi stolte af vores dygtige og kompetente leverandører. Høj kvalitet, stabil leverance og bred produktviden er i højsædet, så du som kunde får de rigtige varer til tiden. Varens rejse fra jord til bord starter hos den producent, der netop har ekspertisen, jordbunden og de klimatiske forhold til at dyrke netop den vare i den allerbedste kvalitet.

Her på siden finder du information om et udvalg af vores dygtige og kompetente leverandører. Har du yderligere spørgsmål til leverandører, produkter eller løsninger, er du velkommen til at kontakte kundeservice på 4341 4341.

Vil du være leverandør hos Prima Frugt?

Det handler ikke blot om at blive vores leverandør, men også vores samarbejdspartner. Hos Prima Frugt har vi et stærkt fokus på innovation og udvikling af nye spændende varer. Derfor har vi brug for samarbejdsvillige og innovative leverandører, som vi kan udvikle os sammen med.

Bliv leverandør

Vil du være kunde hos Prima Frugt?

Prima Frugts salgsteam er stærkt fokuserede på at give kunderne den bedste service – altid. Det er vores store passion for varerne og højeste prioritet at opfylde kundernes høje krav til frugt og grønt.

Bliv kunde