Skrællede gulerødder fra DanRoots

Siden 1955 har DanRoots dyrket økologiske rodfrugter i gartneriet ved de naturskønne omgivelser tæt ved Tange sø. Den nuværende ejer, Klaus Vestergård, er
3. generation på gartneriet og 4. generation følger, når tid er. I dag foregår al dyrkning under vigtig hensyntagen til miljøet, og der er stor fokus på fødevaresikkerhed, kontrol og sporbarhed.

De første gulerødder er klar til høst omkring Skt. Hans, og kun få timer efter de er hevet op af jorden vaskes gulerødderne i en stor børstevasker med rent vand. Efter vask sorteres gulerødderne på et sorteringsanlæg, der kan håndtere op til 7 forskellige størrelser. De godkendte gulerødder gennemgår til sidst en manuel sorteringsproces, hvorefter de overrisles med isvand.

Når gulerødderne er blevet vasket og sorteret i de ønskede størrelser, knivskrælles de, hvorefter top og bund skæres af. Gulerødderne overrisles igen med isvand, inden de pakkes færdig. Efter pakning stilles gulerødderne straks i kølerum med en konstant temperatur på ca. 4 grader, inden de bliver afhentet og fragtet, i isolerede kølelastbiler, ud til kunderne.

Du kan købe gulerødder fra DanRoots på vores webshop nu:

Knivskrællede gulerødder 5 kg (varenr: 243381)

 

Prøv gulerødderne fra DanRoots

Find de skrællede gulerødder på Catering Engros' webshop

Køb DanRoots  

Seneste nyheder