Danske gule vandmeloner

Dyrket i solskinsbyen Skælskør
Vandmeloner bliver traditionelt dyrket i lande med et langt mere eksotisk klima, end vi har herhjemme. Efter flere års af prøvelse, har det dog vist sig, at vi her i Danmark kan dyrke nogle fantastiske, søde vandmeloner, med en meget intens og delikat smag. Det gule frugt-kød gør vandmelonerne unikke og de smager af mere end traditionelle røde, store vandmeloner.

Anvendelse

Vandmelon er en dejlig læskende og sød frugt, som passer rigtig godt til en varm sommerdag, både som snack, men også i det salte køkken. Kom vand­melon på tapasbordet, sammen med salte skinker, krystalliserede oste og umami fyldte oliven. Eller mix den i salater med cremet ost, crunchy nødder og sprød salat. Opbevar hele vandmeloner ved stuetemperatur til de er helt modne, hvorefter de med fordel kan opbevares i køleskab op til 74 dage.
Danske gule vandmeloner

Fra Thorsbjerggaard

Disse danske, gule vandmeloner er dyrket hos Thorsbjerggaard, be­liggenende ved solskinsbyen Skælskør. Hos Thorsbjerggaard er de eksperter i at dyrke forskellige niche produkter som bl.a. gourmet majs, flere varianter af spisegræskar og flowersprouts.

Seneste nyheder