Få særleverance fra grøntmarked i Milano  

Skrigrøde tomater, træmodne appelsiner, artiskokker og alverdens friske, sprøde fristelser specielt udvalgt fra grøntmarkeder i Milano og Verona til dit professionelle køkken.

 

Servér en ægte, autentisk bid af Italien, når du tilfører dine retter særudvalgte grøntsager, som er nøje udvalgt på markeder i Italien til Prima Frugt – forsendelser vi modtager et par gange om ugen fra uge 43 og henover efteråret 2021.

Repræsentant i Italien

Prima Frugt har udstationeret en repræsentant, Marco, direkte på grøntmarkederne i Milano og Verona.

Marco, som er bosat i Milano, og til dagligt køber op for lokale restauranter og butikker, vil den kommende tid særudvælge friske forsyninger på de italienske markeder, som vil blive leveret til Prima frugt 1-2 gange ugentligt.

Kvalitetssikring

Hos Prima Frugt kan vi derfor ikke garantere hvilke grøntsager eller mængder, vi får hjem. Derimod kan vi skrive under på en ultimativ kvalitetssikring og friskhed, når vi har en lokal kending på markederne, som sikrer os de bedst mulige forsyninger. 

Kokkerering med hjertet

Disse særlige leverancer indbyder til fri leg og kreativitet i køkkenet, hvor du kan kokkerere med hjertet. Med nye, uventede grøntsager skal fantasien i spil – du kan nyfortolke og udvikle din menu eller bruge grøntsagerne til dagens garniture 

Du får adgang til sortimentet ved at søge på “Milano marked” på webshoppen, så opdaterer vi derinde hver gang, vi får besked fra Italien! 

Se lige billederne herunder, som Marco har taget til os som eksempler på, hvad der er at finde på grøntmarkederne.

 

Milano Marked

Find de særudvalgte grøntsager her!

Køb her  

Seneste nyheder

Få særleverance fra grøntmarked i Milano