Sæt farve og smag på menuen med verdens største bær 

Græskar er en fyldig råvare med lavt kalorieindhold – meget mæthed for få kalorier. Græskar indeholder samtidig vigtige næringsstoffer som A-, B- og C- vitaminer samt kalium. Typisk inddeler man dem groft set i 3 hovedgrupper:  

De grå: fx. Crown Prince, Blue Ballet og butternut squash. Velegnet til bagning, stegning/fritering eller mos grundet det høje indhold af tørstof, som gør, at de ikke bliver så vandede ved tilberedning.  

De grønne: fx. Delica. Velegnet til desserter grundet højt sukkerindhold, lavere tørstofindhold og sød smag.  

De orange: fx Hokkaido. Velegnet til puré og suppe grundet den søde, nøddeagtige smag og lave tørstofindhold.  

Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Nyheder fra Prima Frugt

Find nyhederne på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder