Hjemmelavet rødkål

Tilberedning


Skær din rødkål i tynde strimler. Smelt smørret i en gryde, og lad kålen stege over middel varme. Rør rundt i kålen hele tiden, indtil kålen er blevet blød og fin. Tilsæt din eddike, ribssaft og de øvrige krydderier. Læg låget på gryden, og lad din kål simre i to timer eller mere. Rør i din rødkål med jævne mellemrum. Smag din rødkål til med ribsgelen og fedtet.

Så har du en lækker rødkål, du kan bruge som tilbehør til årstidens retter.

Velbekomme!

Ingredienser


  • 1 kg rødkål
  • 100 g smør
  • 1 dl lagereddike
  • 1-2 tsk. salt
  • 3 spsk. sukker
  • 1-2 spsk. fedt 
  • 1 spsk. ribsgele
  • 4-5 stk. kryddernelliker
  • 2-3 dl konc. ribssaft

Køb din rødkål her

Køb din rødkål på Catering Engros webshoppen.

Køb hos Catering Engros