Prima Frugt nyhedsbrev uge 10

Vi er klar med endnu flere friske nyheder som passer perfekt til den kolde tid.

Prima Frugt nyhedsbrev uge 10

Agurketema

En agurk betragter mange som en grøntsag, selvom den botanisk set er en frugt eller helt korrekt et bær med mange frø/kerner.

Agurk anvendes rå som snack, i alverdens forskellige salater og tzatziki, som pynt på smørrebrød og som fyld i pitabrød og sandwich. Agurk kan også indgå som ingrediens i relish og i smoothie.

Agurk smager godt i en kold agurkesuppe om sommeren.

Desuden kan agurk syltes i den klassiske agurkesalat, hvor tynde skiver agurk lægges i en sukkereddikelage. Agurkesalaten serveres som tilbehør til middagsretter, hotdog og bøfsandwich.

Hele agurken er spiselig, men hvis man vil undgå, at den afgiver for meget vand i fx salaten, kan man flække den på langs og skrabe kernerne ud med en ske.

215800
Agurker m/ film
Danmark

209486
Skoleagurker 32 stk.
Holland

Prima Frugt nyhedsbrev uge 10

Vitaminfyldt snack

Ærter er kuglerunde, blanke og gemt i en grøn ærtebælg. Smagen er sød og lækker. Den findes i mange former og størrelser og byder på mange gode smage: bl.a. den almindelige ært, sukkerærter/slik ærter og ærtespirer.

Spis ærter rå eller let kogte. Ærter er gode til næsten alle milde retter. Stærke krydderier overdøver ærternes sødme. Ærter er gode til kolde og varme supper, til ris, pasta, fisk og kød. Små ærter er mest saftige og søde.

269136
Ærter, 5 kg
Italien

Prima Frugt nyhedsbrev uge 10

Andre gode nyheder uge 10:

278741
Mini figner, 160 g
Sydafrika

278916
Mini gulerødder mix m/ top, 2,8 kg
Portugal

209221
Sivri peber, 400 g
Tyrkiet

Nyheder fra Prima Frugt

Find nyhederne på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder