Prima Frugt nyhedsbrev uge 4

Vi er klar med endnu flere nyheder til dig og dit køkken!

I denne uge har vi fokus på vores minibeder, som er tilbage igen efter en lille pause, samt lidt inspiration til at få farve og smag i sine retter.

Læs mere nedenfor.

 

Prima Frugt nyhedsbrev uge 4

Minibeder

Så er minibederne klar igen efter en lille pause!

Minibeder kan også karakteriseres som rodfrugter. De er fulde af smag, saft og kraft, hvilke gør dem ideelle som en fast bestanddel af kosten.

Rodfrugter er generelt søde, og de kan derfor bruges i både det salte og det søde køkken. De er ideelle til gryderetter og supper, hvor de vil intensivere disse retter med en tydelig aroma. De smager også godt, når de bliver bagt i ovnen, eller revet og blandet sammen til en råkost. Både rødbede og gulerod anvendes også ofte i bagværk, og der findes flere opskrifter, hvor rødderne bruges i kager for at reducere mængden af fedtstof, som anvendes i kagen.

Prima Frugt nyhedsbrev uge 4

251659
Rødbede mini m/ top

251683
Bolsjebede mini m/ top

251686
Gulebeder mini m/ top

Prima Frugt nyhedsbrev uge 4

Inspiration

I uge 4 er der rigtig gode mængder på passionsfrugter og Mango. Så ønsker I at sætte smag og farve til jeres retter kan man med fordel købe disse til interessante priser.

Passionsfrugt – Afrikas østers
Præcis som med havets østers skal du se stort på det grimme ydre og glæde dig over guffet indeni. Passionsfrugt er en skøn delikatesse med sit syrligtsøde frugtkød. En passionsfrugt har en syrlig og frisk smag og dufter tropisk. En moden passionsfrugt er rynket, og skallen er hård.

214636
Passionsfrugt, 2 kg
Colombia

Prima Frugt nyhedsbrev uge 4

Inspiration

Lidt mere inspiration til at sætte smag og farve på menuen.

Mango – en vitamin bombe
Mangoen stammer fra Indien, hvor den kaldes “frugternes konge”. I mange tropiske lande betragtes mango som en vigtig del af kosten. En god, moden mango er både syrlig og sød, og har et højt indhold af B- og C-vitamin.

214593
Mango, formodne
Peru

Prima Frugt nyhedsbrev uge 4

Andre tilbud i uge 4

232593
Æbler Junami 63/73 mm, ca. 60 stk.
Danmark

219691
Jordbær, 500 g
Spanien

164646
Lilla blomkål
Italien

164647
Orange blomkål
Italien

Nyheder fra Prima Frugt

Find nyhederne på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder