Prima Frugt nyhedsbrev uge 40

Så er vi klar med friskt nyt fra Prima Frugt, og i denne uge kan vi bl.a. tilbyde disse råvarer:

Prima Frugt nyhedsbrev uge 40

Nyhed!

Radiser der sætter kulør på menuen. Nu er den grønne også klar. Ud over den grønne radise, har vi også Red flesh og Blue flesh i sortiment. (se varenr. længere nede)

226458
Radiser green flesh, 1 kg
Frankrig

Prima Frugt nyhedsbrev uge 40

Ny høst!

Nu har vi endelig fået en ny høst af den belgiske Skorzonerrod på lager.

En Skorzonerrod er en rodfrugt og en vintergrøntsag. Roden kan både anvendes rå og tilberedt, og har en smag der minder om asparges.

214702
Skorzonerrod, 1 kg
Belgien

Prima Frugt nyhedsbrev uge 40

Friske tranebær!

Vi har også friske, lækre tranebær i sortiment.

De friske tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. Nyd tranebær som topping på alverdens salater som f.eks. pastasalat, spidskålsalat eller en klassisk broccolisalat.

209294
Tranebær, 340 kg
USA/Canada

Prima Frugt nyhedsbrev uge 40

Japansk aubergine!

Den japanske aubergine, også kaldet den kinesiske aubergine, adskiller sig en smule fra den traditionelle aubergine. Den kan blive op til 45 cm lang og 5 cm i diameter. Af alle auberginesorter har denne den sødeste- og mildeste smag. Kødet er hvidt, halv-fast og de har praktisk talt ikke nogle kerne.

273975
Auberginer Japanske – lange, 300 g
Spanien

Prima Frugt nyhedsbrev uge 40

Tropisk frugt!

Det hvide frugtkød har en mild, sødelig smag som er god til cocktails og desserter. Frugten udvikler sig med tiden, så den vil blive brunlig i skallen – det gør frugtkødet yderligere sødt. Når frugten er opskåret skal den bruges med det samme, da kødet ellers vil oxidere og blive brunt.

216745
Cherimoya
Spanien

Prima Frugt nyhedsbrev uge 40

Andre nyheder i uge 40

227786
Æbler Rubens 65/75 mm, ca. 50 stk.
Danmark

226460
Radiser blue flesh, 1 kg
Frankrig

226457
Radiser red flesh, 1 kg
Frankrig

 

Nyheder fra Prima Frugt

Find nyhederne på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk