Prima Frugt nyhedsbrev uge 6

Vi er klar med endnu flere nyheder til dig og dit køkken!

Se nyhederne nedenfor.

Prima Frugt nyhedsbrev uge 6

Kært barn har mange navne

Det gælder især for guleroden. Navnet ‘amagerrod’  tilskrives det forhold, at »amagerbønderne« var eksperter i dyrkning af grøntsager. Morder lyder makabert, men menes at være en »nedslidt« udgave af morrod. Af morrødder var der både røde og hvide, hvorfor det formodes at være en fællesbetegnelse for gulerødder og pastinakker. Ordet stammer fra tysk og betyder spiselig rod.

Guleroden er den mest populære grøntag herhjemme, og den er da også oplagt at bruge både i forskellige retter, salater og som en sund snack. Og så er det typisk den orange af slagsen.

269365
Gulerødder m/ top
Italien

261121
Lilla gulerødder, 5 kg
Frankrig

Prima Frugt nyhedsbrev uge 6

Stribet melon

En ‘Snowball’ melon eller ‘Sneleopard’ honningmelon, er meget som en almindelig honningmelon. Denne personlige mellemstore melon har en unik, cremet hvid skorpe, at idræt uregelmæssige grønne striber eller pletter. Den har glat, hvidt kød med en sød smag.

252294
Melon ‘Snowball’, 6 stk.
Brasilien

Prima Frugt nyhedsbrev uge 6

Mirakel-madvare

Det er ikke bare en sund snack, vindruer har en del helbredsmæssige fordele, som du garanteret ikke kender til.

Selv om vindruer syner meget små, så er de pakket med masser af gode vitaminer. Vindruer indeholder blandt andet Vitamin K, som er godt for dine knogler og kroppens væv. Mens vindruer også indeholder antioxidanten Vitamin C, som gør kroppen bedre til at hele og absorbere jern.

250919
Øko grønne druer, 400 g
Sydafrika

Nyheder fra Prima Frugt

Find nyhederne på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder