Prima frugt og grønt

Så er Prima frugt og grønt tilbage med grønne nyheder.

Oven på den kolde periode i Spanien kan holdbarheden på grøntsager være kortere end normalt. Dette skyldes, at de ikke er dyrket under optimale forhold, der giver den mest optimale kvalitet. Kartofler er stadig stigende, selvom der dog stadig er større frasortering ved pakning. I næste uge vil vi se de første egyptiske kartofler af sorten Jester i størrelserne 20/32 mm og 32/38 mm.

Vi har fået Enjoya stribet peber på lager, og også flotte mini auberginer i lilla og stribede.

Det kolde vejr i Spanien har også påvirket jordbær høsten, som ellers på dette tidspunkt skulle være ganske god. Prisniveauet er højere end normalt, men det skulle gerne rette sig i løbet af uge 8.

 

Prima frugt og grønt

Jordbær

 

Vi tilbyder bakker af 500 gram (220362), og du finder dem lige her.

Prima frugt og grønt

Pærer

 

Lucas pæren, som vi har tilbudt som alternativ til Conference pæren, slutter indenfor 2 uger. Tilgengæld vil de første oversøiske Williams pærer ankomme i denne uge, og vil kunne tilbydes i starten af uge 9.

Find dem her

Prima frugt og grønt

Æbler

 

Rubens æblet slutter også nu og bliver erstattet af danske Junami, som er et meget fast og crunchy æble (234751).

Fra mandag tilbyder vi også det lækre, italienske Kanzi æble (252465). Det er et meget rødt og fast æble med en fantastisk sødme.

Det er nu helt slut med dansk, økologisk frugt fra 2018-høsten. De æbler, der er høstet tættest på, er således de nordtyske Topaz æbler (211337), som er dyrket af familien Rolker i Altes Land i Elbens delta.

Køb æbler her

Køb frisk frugt og grønt

Du finder altid et stort udvalg af frisk frugt og grønt på vores webshop og på Catering Engros' webshop

Køb på Catering Engros  

Seneste nyheder