Nyheder fra Prima Frugt

Til info, så er vi godt i gang med en ny høst af danske kartofler. Danske bagekartofler lader vente på sig, til de har den rette størrelse.

Vi har til gengæld fået en ny høst af skønne borlottibønner fra Italien (varenr. 271431), og hokkaido græskar fra Portugal (varenr. 207800).

På frugtsiden har vi fået friske, danske solbær på lager (varenr. 224408), og spanske kirsebær i sorten Picotta (varenr. 271290).

Læs om de andre nyheder herunder.

Sæsonnyt fra Prima Frugt

Vi har fået en fantastisk nyhed: Honning mango fra Mexico

Denne mangosort hedder Ataulfo og er fantastisk smagfuld og aromatisk. Derudover er den fiberfri og har en lækker cremet konsistens.

Man har i Nord- og Mellemamerika de sidste år arbejdet på at omdøbe den til Honning mango for at ramme dybere på sanserne.

Mangoen går fra grøn til dyborange når moden, og er en af de få mangoer, der skifter farve under processen. Man skal faktisk ikke bedømme den på udseendet! Den er nemlig bedst i smag, når den begynder at rynke, og den kan stadig smage fantastisk, selvom den er plettet eller skrammet.

Mangoen har en smal, lille sten, så selvom den ikke er så stor, har den en høj andel af frugtkød. Den er derfor nem at spise og man kan faktisk bare pille skrællen af.

En lille fun fact: I Mexico spiser man dem mere umodne for en mere syrlig og frisk smag med et pulver mix (lime/salt/chili).

Varenr. 257390

Sæsonnyt fra Prima Frugt

Vi er klar med en ny dansk høst af økologiske courgetter fra Grønholtgaard.

Courgetterne fås i 5 kg kasse med ca. 16 stk.

Varenr. 221070

Klik her for at læse om Grønholtgaard.

Sæsonnyt fra Prima Frugt

Så er de her! Nye, danske gulerødder fra DanRoots. De er små og lækre.

Varenr. 209745

Læs her om DanRoots – en af Danmarks største rodfrugtsproducenter.

Nyheder fra Prima Frugt

Find nyhederne på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder