Syltesæson: Giv dine retter et syrligt touch

Den korte sæson for udvalgte råvarer, som er ideelle til syltning, er i gang.

Det er atter august, hvor det er sæson for asier, drueagurker og skærmdild. Sæsonen er kort, og typisk kun august måned – muligvis september og oktober med.
Derfor skal du være hurtigt ude for at skaffe råvarerne, når det er syltesæson!

Forlæng levetiden

Vidste du, at ved at sylte de smagfulde grøntsager, kan du forlænge levetiden og nyde dem i meget længere tid?

Syltede asier smager himmelsk som tilbehør til leverpostej, frikadeller, flæskesteg og andre danske retter, som kan nyde godt af et syrligt indspark.

Drueagurker derimod er en sand klassiker i burgeren, hvor den syrlige agurk forbinder hele smagsoplevelsen mellem det salte og fede.

 

Men hvorfor er det overhovedet godt at sylte? 

Udover at forlænge fødevarernes holdbarhed, bidrager det til et syrligt touch i dine retter. For at opnå ultimativ velsmag i ens ret, så skal den indeholde de fem grundsmage: surt, sødt, salt, bitter og umami. Ved altid at have hjemmesyltede råvarer i ens køkken, er du sikret de to første grundsmage til dine retter, nemlig surt og sødt.  

Uanset hvilket type køkken du driver, giver syltning mange muligheder for at give din mad en ekstra smagsdimension. 

Her hos os i Prima Frugt kan du få fat i alle lækkerierne til de gode hjemmelavede sylteprojekter!  

Skærmdild og asier kan bestilles fra dag til dag – samt peberrod og rødbeder naturligvis. 

Forudbestilling: 

Kontakt venligst Salg på telefon: 43414341 for at aftale mængder og leveringstidspunkt. 

Syltetema

Find varerne på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder