Tomattema

Jeg husker stadig med alle mine sanser den dag jeg gik ind i min fars drivhus, og plukkede den smukkeste røde tomat direkte fra planten. Duften, smagen og udseendet af den, gav mig i alle aspekter hvad et produkt skal give til enhver forbruger. Søgen efter perfektion i et produkt er, hvad der får mig til at involvere mig selv og mine omgivelser hver dag.

Jeg har sammen med kollegaer og udvalgte leverandører fundet frem til et eksklusivt tomat smagssortiment, der virkelig kan imponere sanserne!

De bedste hilsner

Rasmus Andersen, indkøber Prima Frugt

 

Tomattema

Adora tomat

Unik tomat med stor personlighed, præget af sin mørkebrune farve og lysegrønne skuldre. Smagen er en perfekt balance mellem sødme og skarphed, som er resultat af fusionen mellem tradition og innovation.

278690
Premium 3 kg
Spanien

 

Tomattema

Amela tomat

På grund af sin rige, søde og intense smag, synes kunderne ofte, at Amela er en frugt. Denne tomat bringer et orientalsk touch, der den den unik og uovertruffen.

278691
Premium 1 kg
Spanien

 

 

Tomattema

Essentia tomat

En sofistrikeret tomatbonbon, der vil erobre dit hjerte, når du smager den. Denne hjerteformede røde cherry blomme tomat cil tiltrække din opmærksomhed på grund af dens sødme, og samtidig er utrolig velsmagende.

278692
Premium 1 kg
Spanien

Tomattema

Peppermato tomat

Den forfører dig med sin unikke form og intense lilla farve. Sød, frisk, med et let strejf af citrus giver en krydret eftersmag, og har en kødfuld og saftig struktur. Værdig til en delikatesse.

 

278693
Premium 1 kg
Spanien

Tomattema

Stilktomater ØKO

Stilk tomater er velegnede til mange retter med utal af anvendelsesmuligheder. Med sit røde ydre og armoa, har den mere smag end en almindelig rund tomat.

 

214161
5 kg
Spanien

 

Tomattema

Bøftomat ØKO

 

159123
Rebelion 3 kg
Spanien

 

Græskar fra Prima Frugt

Find dem alle på webshoppen

Køb her  

Seneste nyheder