Grow Up FARM – et lille urbant landbrug

Hvem & Hvor
Grow Up FARM er et lille urbant landbrug som dyrker mikrogrønt.
De er en bæredygtig vertikalfarm beliggende i centrum af Ringsted.

Hvordan
Mikrogrønt dyrkes i en vertikalfarm – en urban farm i mange lag.
De dyrker hydroponisk i lukket klimakammer, hvilket betyder at ingen jord, sprøjtemidler eller insekter er til stede i produktionen.
Deres fokus er bæredygtighed og miljøvenlig produktion.

Bæredygtighed
For Grow Up FARM handler bæredygtighed om at mindske brugen af fossile ressourcer. Derfor skal varerne produceres lokalt året rundt. Hos Grow Up FARM stræber de hele tiden efter at blive bedre i deres produktion og finde de løsninger som er så bæredygtige som muligt.

Vækstkasse
Grow Up FARM dyrker mikrogrønt i en champignonkasse, som genbruges igen og igen. Kassen, som normalt kun benyttes som et engangsprodukt, genbruges, da denne er ideel til dyrkning af mikrogrønt. Kassen er lavet af PP-plast, som kan genanvendes efter opslidning.

Komposterbart vækstmedie
Mikrogrønten dyrkes ikke i jord, men på et neutralt vækstmedie. Mediet er lavet af økologisk hamp og bevarer høj fugtighed ved produktets rod, hvilket øger levetiden og kvaliteten af produktet fra “farm to fork”. Mediet bortskaffes som bioaffald efter brug.

Frø
Grow Up FARM bestræber sig altid på at benytte de bedste frø. De samarbejder med udvalgte europæiske frøproducenter, som udelukkende leverer de bedste frø på markedet. De ønsker så vidt muligt at benytte leverandører placeret inden for Europa for at minimere fragt.

Emballage
Mikrogrønt fra Grow Up FARM pakkes i en FSC-certificeret, vandtæt papkasse. Kassen har en indbygget PE-barriere, som holder fugt og vand inde. De har derfor ingen potter, bakker eller folier i vores produkter. Kassen 100% genanvendelig.

Læs mere om Grow Up FARM her.

Seneste nyheder