Om Prima Frugt

Prima Frugt blev stiftet i 2009. Forretningsmodellen bygger på at forkorte forsyningskæden ved at købe varer direkte hos producenterne. Den korte forsyningskæde og intensive dialog med avlerne sikrer friskere varer og stabile forsyninger – og naturligvis mere konkurrencedygtige priser. Allerede få måneder efter opstarten, viste konstruktionen sin berettigelse. Siden 2009 er sortimentet næsten fordoblet – ikke mindst med Danmarks bredeste økologiske sortiment, og varer købt direkte fra producenten.

I 2013 blev Prima Frugt købt af Catering Engros, som havde set mulighederne for at styrke salget af frugt og grønt ved at benytte den korte forsyningskæde. Det strategiske tiltag var fra starten en stor succes og et voksende antal kunder benytter sig af Prima Frugts forretningsidé – og store kompetencer. Netop kompetencerne med højt specialiseret fagfolk og en uforlignelig faglig viden har mange kunder nydt godt af, når der skulle laves menuplaner eller udvikles spændende idéer.

 

Friskere og billigere

Det er vores store passion for varerne og højeste prioritet at opfylde kundernes høje krav til frugt og grønt. Hos Prima Frugt lever og ånder vi for frugt og grønt. Personalet hos Prima Frugt har alle været mange år i frugt- og grøntbranchen – flere med mere end 25 års erfaring og har dermed et højt vidensniveau. Det, at vi primært køber frugt og grønt direkte hos producenterne, sikrer billigere, bedre og friskere varer.

 

Se vores profilbrochure

 

 

Bliv kunde

Prima Frugt er landets største frugt- og grøntleverandør med fokus på foodservice-markedet. Hos Prima Frugt er vi ekstremt fokuserede på at levere en høj kvalitet og at opfylde selv de allermest specielle ønsker til dit professionelle køkken.

Læs mere

Bliv leverandør

I Prima Frugt forstår vi vigtigheden af at arbejde tæt sammen med avlere og producenter i et partnerskab. Vi har brug for samarbejdsvillige og innovative leverandører, som vi kan udvikle os sammen med.

Læs mere