Region Midt- og Nordjylland

Du får masser af lokal frugt og grønt fra vores leverandører i Midt- og Nordjylland, og vi kan i Prima Frugt tilbyde lokale råvarer fra mere end seks leverandører i denne region.

Lokale midt- og nordjyske leverandører

I Midt- og Nordjylland ligger nogle af Danmarks største producenter af frugt og grønt. Lidt uden for Brande finder du fx vores leverandør Freshness by Axel Månsson, som er Danmarks største frilandsgartneri og samtidig også den største danske producent af frisk kinakål og icebergsalat. I de naturskønne omgivelser ved Bjerringbro ligger en anden af vores lokale leverandører, DanRoots, som er den største producent af rodfrugter i Danmark. Du kan bl.a. få gulerødder, pastinakker, persillerødder, jordskokker og rødbeder.

Udover frilandsgartneriet Freshness by Axel Månsson, kan vi fra region Midt- og Nordjylland også tilbyde lokale råvarer fra frilandsgartneriet Østerkrog, hvor der bliver dyrket frisk blomkål, broccoli, ærter og porrer.

I Vendsyssel i Nordjylland producerer vores lokale leverandør St. Vildsmosegård forskellige sorter af vildmosekartoflen, der meget populær grundet den ekstra gode smag.

Køb fra Catering Engros

Find lokale leverandører fra Midt- og Nordjylland


- St. Vildmosegård

- Østerkrog Gartneri


Region Midt- og Nordjylland

 

SE ANDRE REGIONER