Frugt og grønt i sæson

Vil du også anvende frugt og grønt efter årstiden og variere, hvad du serverer i dit professionelle køkken? Så får du her et overblik over, hvornår vores råvarer er i sæson.

I starten af året kan vi fx tilbyde diverse grove grøntsager, alt groft fra kål til rodfrugter. Foråret – månederne marts og april – byder på nye, farverige grøntsager som rabarber og spiselige blomster, og som sommeren nærmer sig, kommer der forskellige kåltyper og andre lækre danske grøntsager som ærter, majs og grønne bønner. I efterårsmånederne september og oktober er det sæson for svampe, hvor vores leverandører kan tilbyde særlige og unikke sorter. I årets to sidste måneder er det igen de større og grove grøntsager, der er i sæson.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk