Marts-april: Den spæde start

I marts og april rammer vi foråret, og det mildere vejr betyder, at nye grøntsager spirer frem.

Forårets to første måneder er især sæson for bionda salat fra drivhus. Du kan også høste de første agurker, der er i sæson fra marts til oktober.

En anden sæsonpræget grøntsag på denne årstid er østershatte fra drivhus, der kan bruges i et væld af retter.

Det særlige

Som noget særligt kan du i denne sæson få fennikelskud og rødbedeskud, der er dyrket i drivhus. I marts og april er det også sæson for de karakteristiske ramsløg, som spirer frem i skoven og hos vores lokale leverandører. I denne sæson kan du også få de syrlige rabarberskud, som du blandt andet kan bruge til lækre desserter. Du kan også få skvalderkål, som er sundt og godt for dig.

Det unikke

Du får i denne sæson mulighed for at få fat i nogle helt unikke råvarer. I marts og april er det sæson for de smukke og dekorative wasabiblomster, syreblomster og miniagurker med blomster, som får dine retter til at skille sig ud.

Køb fra Catering Engros

 

SE ANDRE SÆSONER

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk