Den spæde start

I marts og april rammer vi foråret, og det mildere vejr betyder, at nye grøntsager spirer frem.

Forårets to første måneder er især sæson for radiser med top samt tomater. Du kan også høste de første agurker, der er i sæson fra marts til oktober.

En anden sæsonpræget grøntsag på denne årstid er den syrlige rabarber, der kan bruges som tilbehør eller hovedingrediens i både hovedretter og desserter.

Det særlige

Som noget særligt kan du i denne sæson få diverse drivhusurter og årets første danske jordbær, der er dyrket i drivhus. I marts og april er det også sæson for de karakteristiske ramsløg, som spirer frem i skoven og hos vores lokale leverandører.

Det unikke

Du får i denne sæson mulighed for at få fat i nogle helt unikke råvarer. I marts og april er det sæson for de smukke og dekorative spiseblomster og miniagurker med blomster, som får dine retter til at skille sig ud.


Køb fra Prima Frugt Køb fra Catering Engros

Find varer i sæson fra vores leverandører


- AP Grønt

- Hunsballe Grønt

- Knardrup Frilandsgrønt

- Legro

- Søegaard Gartneri

- Søris

- Vemmetofte Kloster


Den spæde start

 

SE ANDRE SÆSONER

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk