Januar-februar: Det er for groft

I månederne januar og februar er det de grove grøntsager som rodfrugter og kål, der dominerer sæsonen. Du kan i de to vintermåneder bl.a. få pastinak, persillerødder, gulerødder, knoldselleri, diverse beder, jordskokker, grønkål, rosenkål og hvidkål. Brug de forskellige grøntsager til puste noget farve i dine retter.

Du finder også kartofler, porrer og løg i sæson på denne tid af året.

Det særlige

Hvis du vil have fat i lidt mere særprægede grøntsager, der er i sæson i januar og februar, så skal du kigge efter:

Flower Sprout 

Asparges Broccoli

Asparges Blomkål

 

Køb fra Catering Engros

Det er for groft

 

SE ANDRE SÆSONER

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk